TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TEKNOFEST Güneydoğu’nun Şanlıurfa’da düzenlenecek olmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Şanlıurfa’nın “tarihin sıfır noktası” ve “medeniyetler şehri” olduğunu ifade eden Bozdağ, kentin bu kez Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan TEKNOFEST Güneydoğu’ya ev sahipliği yapacağını belirtti.
TEKNOFEST 30 Eylül’de Başlıyor
Bozdağ paylaşımında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürütülen yerli ve milli teknoloji hamlesinin önemli buluşmalarından biri olarak nitelendirdiği TEKNOFEST Güneydoğu’nun, 30 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda gerçekleştirileceğini bildirdi.
Etkinliğin Şanlıurfa’da düzenlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’a teşekkür eden Bozdağ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Şanlıurfalı hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.”
Gençlere ve Vatandaşlara Davet
TEKNOFEST Güneydoğu’nun gençler başta olmak üzere teknolojiye ilgi duyan vatandaşlar için önemli bir buluşma noktası olacağını belirten Bozdağ, Şanlıurfa ve Türkiye genelindeki vatandaşları etkinliğe davet etti.
Bozdağ, paylaşımında Şanlıurfalıların yanı sıra Türkiye’nin farklı kentlerinden gençleri ve vatandaşları Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek TEKNOFEST Güneydoğu’ya katılmaya çağırdı.
Adres GAP Havalimanı
Türkiye’nin teknoloji, havacılık ve inovasyon alanındaki önemli etkinliklerinden biri olan TEKNOFEST Güneydoğu, 30 Eylül-4 Ekim 2026 tarihleri arasında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak.
Etkinlik kapsamında teknoloji ve inovasyon alanındaki çalışmaların yanı sıra gençlere yönelik çeşitli yarışmalar ve etkinliklerin gerçekleştirilmesi bekleniyor.
Etkinlik Bilgileri:
Yer: Şanlıurfa GAP Havalimanı
Tarih: 30 Eylül-4 Ekim 2026