Enflasyon Eylül’de aylık yüzde 1,84 oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, TÜFE’deki (2025=100) değişim 2026 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1,84 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 24,32 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 29,73 artış ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 31,49 artış olarak gerçekleşti. 

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Meteroloji’den kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli rüzgar, yağış, buzlanma ve çığa karşı uyarı yaptı.

BM: “Sağlık tesisleri hedef olmamalı ve her zaman korunmalıdır”

FATMA ELİF BEYHAN 15.11.2023 HİBYA Birleşmiş Milletler (BM), Gazze’deki hastanelere yakın çatışmaların, bombardımanların ve Şifa Hastanesi içindeki askeri baskınların, hastaların, sağlık personelinin ve diğer sivillerin yaşamlarını tehlikeye attığı duyurdu.

Vali Şıldak yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından kentte sürdürülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.

TÜİK Verilerine Göre Şanlıurfalılar En Çok Hangi İllerde Yaşıyor?

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2023 verilerine göre, Şanlıurfalıların yoğunlukla yaşadığı iller belirlendi.