“Çocuklarımızı Kaliteli ve Donanımlı Yetiştirmemiz Problemlerin Çözüm Anahtarı Olacaktır”

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu bir dizi temaslarda bulunmak üzere Suruç ilçesini ziyaret etti.

Haftalık mesaisinin bir gününü ilçe ziyaretlerine ayırmaya özen gösteren İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu Suruç ziyaretine eğitimin olmasa olmazlarından okul, öğretmen ve öğrenci ziyaretleriyle başladı.
Suruç 11 Nisan Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Suruç Yanaloba İlkokulu/ Ortaokulu, Büyük Ziyaret ilkokulu/ortaokulu ziyaretleri ile başlayan Suruç buluşmalarında İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu sınıflarda öğrencilerle, öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Sınıf ziyaretlerinde öğrenciler ile eğitim ve gelecek planlamaları üzerine sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu yaşam içerisinde hangi meslek dalını seçerlerse seçsinler donanımlı bireyler olarak kendilerini yetiştirmelerini, bunun içinde okumayı bırakmamaları gerektiğini söyledi.
Öğretmenler odasında öğretmen ve okul idarecilerinden okullarının genel durumu ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu öğretmenlere hitaben “muhakkak ki seçmiş olduğumuz öğretmenlik mesleği vicdani ve milli sorumluluğu büyük bir meslek. Sınıflarımızda eğitim verdiğimiz öğrencilerimizin vicdanlı, kaliteli, donanımlı bireyler olarak yetişmesi en çok da sizlerin göstereceği fedakarlıkla olacaktır. İyi insan, kaliteli insan, donanımlı insan yetiştirmek problemlerin çözüm anahtarı olacaktır. Ülkemizin sorunlarını çözecek insanlar belki de sizlerin eğitim verdiği sınıflardan çıkacaktır. Sizlerin de aynı inançla çalıştığına inancım tamdır.” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, dersleri bitip evin yolunu tutan öğrenciler ile okul servisinde sohbet ederek Suruç okul ziyaretlerini sonlandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Karaköprü Belediyespor’un Yeni Başkanı İçin Gözler Osman Fındık ‘ta

İç mimar Osman Fındık, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da spor kulüplerinin eksikliklerini ve hatalarını dile getirerek dikkatleri üzerine çekmişti. Bugün ise Karaköprü Belediyespor’da ardı ardına istifalar yaşanmıştır.

Şanlıurfa’da Birlik ve Beraberlik Sofrası Kuruldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince düzenlenen iftar programında, ilçe belediye başkanları ve büyükşehir belediye meclis üyeleri bir araya geldi.

Altın büyüme verisinden destek buldu

Altın dünkü satıcılı başladığı seansı artıya çevirmeye başararak iki günün ardından artıya dönmüş oldu. 2030 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan sarı maden, seans içindeki satış baskısıyla 2024 dolar/ons seviyesine kadar geri çekilerek son bir haftanın en düşük seviyesini kaydetti.

Zorunlu trafik sigortası aylık azami artış oranı açıklandı

Zorunlu trafik sigortası aylık azami artış oranı 2024 yılı Ocak, Şubat, Mart, Nisan ayları için aylık yüzde 5 olarak, 2024 yılı Mayıs ayından itibaren ise hasar maliyet endeksine göre belirlenecek.