Şanlıurfa’da 8 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından, nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, hakkında “Kasten Öldürme” suçundan 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.K. isimli şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda, 20 Ekim 2026 tarihinde Siverek ilçesinde, Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekiplerince gerçekleştirilen operasyonel faaliyet sonucunda A.K. yakalandı.

Gözaltına alınan şahsın, adli makamlara sevk edilmek üzere işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfaspor’da Yeni Sezon Kombine Bilet Fiyatları Belli Oldu

Şanlıurfaspor’un 2025–2026 sezonu öncesinde kombine bilet fiyatları açıklandı.

Merhum Gazeteci Kerim Kırpaç’ın İsmi Birecik’te Yaşatılacak

Merhum gazeteci Kerim Kırpaç’ın ismi, Birecik ilçesinde yaşatılacak. Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, Kırpaç’ın anısını yaşatmak için bir park ve caddeye ismini vereceklerini açıkladı.

Çocuklarda bu belirtileri göz ardı etmeyin!

Uzmanlar, nörogelişimsel bozuklukların, çocukların bilişsel, sosyal, dil, motor ve davranışsal gelişimini etkileyen gelişimsel durumlar arasında yer aldığını söylüyor.

Şanlıurfa’da Aile Kavgası Kanlı Bitti: 16 Yaşındaki Şüpheli Berber Dükkanını Pompalı Tüfekle Bastı, 4 Yaralı

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde eşler arasında başlayan tartışma, ailelerin de dahil olmasıyla silahlı ve taşlı sopalı kavgaya dönüştü.