Şanlıurfa’da 17 Kilometrelik Grup Yolunda Çalışma Başladı

ŞANLIURFA – Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ile Siverek ilçelerini birbirine bağlayan 17 kilometrelik grup yolunda stabilize yol çalışması başlattı. Yedi kırsal mahallenin kullandığı güzergâhta yürütülen çalışmalarla ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.

7 Mahallenin Ulaşımını Kolaylaştıracak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, kent genelindeki kırsal mahallelerin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda belediye ekipleri, Haliliye ile Siverek ilçelerini birbirine bağlayan 17 kilometrelik grup yolunda stabilize yol çalışması başlattı.

Ayazca, Dorumali, Karadibek, Erdik, Keçili, Yukarıvarlıca ve Aşağıvarlıca mahallelerinin kullandığı güzergâhta çalışmalar devam ediyor.

Kırsal Ulaşımın İyileştirilmesi Hedefleniyor
Bölgede yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla yolun daha kullanışlı ve konforlu hale getirilmesi, mahalleler arasındaki ulaşımın kolaylaştırılması amaçlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yol yapım ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’nın İki Temsilcisinin TFF A Takım Kadroları Belli Oldu

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’yı profesyonel liglerde temsil eden Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor ile Halil Bayram İnşaat Karaköprü Belediyespor’un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp A Takım Listeleri yayımlandı.

MGM’den kuvvetli yağmur ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Doğu Karadeniz’de kuvvetli yağmur, Artvin ve Rize çevrelerinde çok kuvvetli yağmur, yükseklerinde yoğun kar olması ve Marmara, Ege kıyıları ile Doğu Akdeniz’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına beklendiğini bildirdi.

İHH Şanlıurfa ‘da 4’ü Kardeş 5 Öğrenci Hafız Oldu

Şanlıurfa’da İHH Destekli Medresede 5 Öğrenci Hafızlık Belgesini Aldı

Başkan Günbeği, Bozova’da Esnafla Buluştu

Mehmet İlhami Günbegi, Ramazan ayı dolayısıyla Bozova ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Günbegi’ye; Mehmet Akgün, İpek Durmaz, İbrahim Dartar ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti.