250 Firma ile Şanlıurfa`nın katılımcı sayısı en yüksek fuar olma özelliğine sahip olan “Girişimci ve Üreten Kadınlar Buluşması’’ fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 Önceki gün kapılarını vatandaşlara açan fuarda kadınlar, hazırladıkları yöresel ürünler ile el emekleri ürünleri sergilemenin heyecanını yaşadı.

 Fuara katılımın yoğun olduğunu anlatan kadınlar, yöresel ürünlerini sergilediklerini ifade ederek fuarın düzenlenmesinde emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, fuara katılan vatandaşlara yörenin tescilli lezzeti olan çiğköfte ikram etti. “Girişimci ve Üreten Kadınlar Buluşması’’ fuarı 29 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Eyyübiye Kırsalı Tozdan ve Çamurdan Kurtuluyor

Belediyecilik hizmetlerinde ilçe merkeziyle kırsal arasındaki fark bırakmamak üzere çalışmalarını planlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un başlattığı yol çalışmaları, Yamaçaltı kırsal mahallesinde de tamamlandı.

Başkan Canpolat: Ak demek eşittir hizmet demektir

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi destek ziyaretlerini sürdüren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Çamlıdere Mahallesinde düzenlenen iftar programında bölge muhtarları ve vatandaşarla bir araya geldi.

Gallant: “Tüm İsrail vatandaşlarını güvenlik talimatlarına uymaya çağırıyorum”

İsrail Savunma Bakanı Yoav Galant, İsrail askerlerinin her noktada düşmanla savaştığını ve tüm İsrail vatandaşlarını güvenlik talimatlarına uyma çağrısında bulundu.

Şanlıurfa ‘da aranan şahıslara operasyon 39 gözaltı

Şanlıurfa’da gerçekleştirilen şafak operasyonunda, aranan 39 şahıs gözaltına alındı.