Resmi gazetede yayımlandı: 27 bin sağlık personeli istihdam edilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla 2024 yılında uygulanmak üzere 27 bin sağlık personelinin istihdam edileceği karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 23 bin 464 uzman tabip istihdam edilecek.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

ŞURKAV TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ DÜZENLİYOR

Müzik alanında UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na dahil edilerek türküleri, halk oyunları ve müziği ile “UNESCO Müzik Şehri” unvanını alan Şanlıurfa’da Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı tarafından Rast Fasıl ve Solo Şarkılar Konseri düzenleniyor.

Başkan Ekinci gece mesaisinde

Viranşehir Belediyesi tarafından şiddetli yağışlar nedeni ile kriz masası kuruldu. Belediye ekipleri tam kadro sahaya inerken, Belediye Başkanı Salih Ekinci de personeli Kriz Masası’ndan yönetti.

Başkan Baydilli ‘ye destekler çığ gibi büyüyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye seçimler öncesi destek her geçen gün artarken, Gelecek Partisi eski il ve ilçe yöneticileri Başkan Baydili’ye destek vermek için AK Partiye katılım gösterdiler  

Urfa’da hafta sonu fuara yoğun ilgi

Türkiye’nin yöresel lezzetleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fuarda sergilendi.