ÖĞRENCİLER, SINAVLARA BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE HAZIRLANIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kütüphanelerde öğrencilere dershane ortamında eğitim sunuluyor. Öğrenciler, sınavlara Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı kütüphanelerinde hazırlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğüne bağlı kütüphanelerde hafta sonu yoğunluğu başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı kütüphaneler özel dershaneleri aratmıyor. Huzurlu ve güvenli ortamda ders çalışma, her türlü kitap ve kaynak imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesine bağlı kütüphaneler, öğrencilerin vazgeçilmez ders çalıma ve kitap okuma alanı oldu.

Prof. Dr Abdülkdir Karahan Kütüphanesinde ders çalışmaya gelen öğrenciler desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Karaköprü Kur’an mukabelesine katılan hafızlara plaket

Ramazan-ı şerif münasebetiyle sahur ve ikindi mukabelesi okunan Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bulunan Salih Fırat camiinde cüz okuyan hafızlara hatimden sonra isimlerinin yazılı olduğu birer plaket hediye edildi.

 Karaköprü’ye Konforlu Yollar Kazandırılıyor

 Karaköprü Belediyesi üst yapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Çamlıyayla mahallesinde yeni açılan yollarda kaldırım yapımı ve stabilize malzeme serimi çalışması gerçekleştiriyor

Vali Şıldak başkanlığında okul güvenliği toplantısı

11 Eylül’de başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesi Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında okul güvenliği toplantısı düzenlendi.

LoL Rp Satın Al

League of Legends, dünya genelinde milyonlarca oyuncuya sahip popüler bir çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası oyunudur. Oyunda karakterlerinizi özelleştirerek oyun deneyimini daha da keyifli hale getirebilirsiniz. LoL Rp Satın Al anahtar kelimesi, oyuncuların oyun içi para birimi olan Riot Points (RP) satın almak için kullandıkları bir terimdir.