Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Halil Ür-Rahman Kent Ormanı eteğinde yaptırılan Kır Düğün Bahçesinin tamamlanmasıyla yollarda asfalt öncesi zemin sağlamlaştırma çalışması yaptı.

 Halil Ür-Rahman Kent Ormanı, Şehir Hastanesi ve Kır Düğün Bahçesinin yer aldığı yollarda Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dolgu çalışması tamamlandı. Asfalt öncesi alt yapı ve zemin sağlamlaştırma çalışması yapılan yollar en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Canpolat:”İşimiz hizmet, Gücümüz Millet”

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerini Devteyşti Mahallesinde sürdürüyor.

Özel durumu olan çocukların diş tedavileri sorunsuz yapılabiliyor

Üsküdar Diş Hastanesi Çocuk Diş Hekimi Dr. Öğr. Üyesi Şebnem N. Koçan, özel durumu olan çocukların diş sağlığı konusunda bütün çocuklarda olduğu gibi velilere önemli görevler düştüğünü ifade ederek, özel durumu olan çocukların diş bakımı hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir Belediyesinden GAP Yeşil İnovasyon Yarışması

Genç yeteneklerin proje çalışmalarına büyük bir destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 6. GAP Yeşil İnovasyon Proje Yarışması’nı düzenlenecek.

Şanlıurfaspor Pape Alioune N’Diaye renklerine bağladı

Şanlıurfaspor, defans hattını güçlendirmek için Pape Alioune N’Diaye ile anlaşma sağladı.