Viranşehir Belediyesi’nden ibadethanelerde temizlik çalışmaları

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Viranşehir Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan camilerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe merkezi ve Kırsal mahallelerde bulunan Cami ve ibadethanelerde, vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirebilmesi için temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
İlçe genelindeki tüm camilerde yürütülen temizlik çalışmalar kapsamında vakumlu mobil yıkama aracı ile halılar deterjanlı suyla yıkanırken; pencereler, camlar, kapılar, mihraplar, minberler, kürsüler, ayakkabılıklar ve duvarlar siliniyor.
Ayrıca camilerin dış temizliğini de yapan ekipler, vatandaşlar tarafından takdir edildi.
Hemşerilerinin daha temiz ve hijyenik ortamda ibadet etmeleri için çalıştıklarını ifade eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Viranşehir Belediyesi olarak plan ve program dahilinde ilçemiz genelindeki tüm camilerimizde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yürütüyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz ve huzurlu bir şekilde yerine getirebilsinler istiyoruz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da 20 ayrı noktada 270 personel ile denetim

Şanlıurfa ‘da jandarma ekiplerince uyuşturucuyla mücadele amacıyla yapılan 20 ayrı çalışmada aranan 2 kişi yakalanırken, bir miktar narkotik madde ele geçirildi.

Meteoroloji’den kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) kuvvetli rüzgar, yağışlara ve toz taşınımına karşı uyardı.

Vekil Ayan’dan Tepki: Turizm Kenti Urfa, Ulaşımda Orta Çağ’da!

DEM Partili Dilan Kunt Ayan, Şanlıurfa’nın hava ve kara ulaşımında yıllardır ihmal edildiğini belirterek, “Urfa’nın kalkınması için önce yollar yapılmalı.” dedi.

Yıldız ve Beder’den bronz madalya

Milli judocular Tuğçe Beder ile Salih Yıldız, Paris 2024 Olimpiyatları’na kota puanı veren Grand Slam Turnuvası’nın ilk gününde bronz madalya kazandı.