Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, siyasi arenada dikkat çeken bir adım atarak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti Şanlıurfa İl Teşkilatını ziyaret etti. Bu ziyaret, yerel seçimlere doğru stratejik bir adım olarak yorumlandı.

Ziyaret sırasında, Ahmet Yetimoğlu ve Mehmet Kasım Gülpınar, CHP ve İYİ Parti yöneticileriyle samimi bir atmosferde buluştu. Görüşmede, yerel yönetimlerde işbirliği ve ortak hareket etme potansiyeli üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, Şanlıurfa’nın sorunları ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

Ziyarette, Ahmet Yetimoğlu ve Mehmet Kasım Gülpınar’ın, siyasi partiler arasında diyalog ve işbirliğinin önemine vurgu yaptığı belirtildi. Her iki tarafın da, Şanlıurfa’nın kalkınması ve halkın refahı için el ele verilmesi gerektiği konusunda ortak bir noktada buluştuğu ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Haliliye’de Yaz Konserleri etkinliği tüm coşkusuyla devam ediyor

Haliliye Belediyesi tarafından mahalle mahalle düzenlenen Yaz Konserleri, Süleymaniye Mahallesiyle devam etti. Vatandaşlar, halk oyunları ekibinin gösterisi ve sıra gecesi türküleriyle doyasıya eğlendi.

Suruç’ta kaza: 7 yaralı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Karaköprü’de Okuma Evleri Gençlerin Sınav Hazırlığına Destek Oluyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin gençlerin eğitimine destek için ilçeye kazandırdığı okuma evleri sınavlara hazırlanan ve ders çalışan gençlerin uğrak yeri haline geldi

Seydi Amca’dan Başkan Canpolat’a Övgüler: “Usta Canpolat”

Siyaset sahnesinin duayen isimlerinden Seydi Eyyüpoğlu, Haliliye Belediye Başkanı ve AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat’ı seçim bürosunda ziyaret etti. Burada halka hitap eden Eyüpoğlu, Canpolat’a övgüler yağdırdı.