Viranşehir’de 2 haftada çeşitli suçlardan aranan 10 kişi yakalandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3-16 Şubat tarihleri arasında ilçede gerçekleştirilen geniş çaplı asayiş uygulamasında, çeşitli suçlardan aranan 10 kişi yakalandı.5 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Viranşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 3-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda birçok suçlu yakalandı.

K.İ. isimli 22 yaşındaki şahsın “Birden Fazla Kişi Tarafından Silahlı Yağma” suçundan 4 yıl 7 ay kesinleşmiş cezasının olduğu belirlendi. Aynı şekilde İ.B. ve A.Ç. isimli şahısların da “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş cezalarının olduğu tespit edildi.

Operasyonlar sırasında K.A.’dan 76 adet Captagon hap ve 2.82 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Bu şahsa uyuşturucu madde ticareti suçundan işlem başlatıldı. Ayrıca A.K.’dan 31 kg nargile tütünü ve 99 adet elektronik sigara ele geçirilirken, F.B., A.G., İ.G., A.D. ve İ.T. isimli şahıslardan da 5 adet ruhsatsız tabanca bulundu ve 6136 Sayılı Kanun kapsamında işlem yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Netanyahu, ateşkesinin ikinci aşamasını görüşmeye hazır olduğunu söyledi

Stockholm, 20 Şubat (Hibya) İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun, uzun bir gecikmeden sonra Gazze ateşkesinin ikinci aşaması hakkında konuşmaya hazır olduğunu belirtmesinin ardından görüşmelere İsrail heyetini başkanlık etmesi için en yakın danışmanlarından biri olan, ABD doğumlu kabine bakanı ve eski Washington büyükelçisi Ron Dermer’i atadı.

HRÜ’de Otizm’e Dikkat Çekildi

Doç. Dr. Kılıçaslan: Otizm Bir Ayın Değil, Her Günün Konusu Olmalı

TBMM’de bütçe görüşmeleri başlıyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, önümüzdeki hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 2024 yılı bütçesine ilişkin komisyon toplantılarının başlayacağını duyurdu.

Başkan Ferhat Karadağ’dan Sırrı Süreyya Önder’e Duygusal Veda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, TBMM Başkanvekili, yazar ve yönetmen Sırrı Süreyya Önder’in vefatı dolayısıyla derin üzüntüsünü dile getiren bir taziye mesajı yayımladı.