EL-MELİKAN aşiretinin önde gelen isimlerinden biri olan Sinan ağa (Yılmaz)’ı ziyaret eden Ekinci, 31 Mart yerel seçimlerinde partisine ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar’a destek talebinde bulundu.

Ziyaret sırasında Mehmet Ekinci, Sinan ağa ve aşiretin diğer ileri gelenleriyle samimi bir ortamda bir araya geldi. Ekinci, aşiretin desteğinin önemine vurgu yaparak, Yeniden Refah Partisi’nin ilçe ve büyükşehir düzeyindeki projelerini anlattı ve halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik vaatlerini paylaştı.

Sinan ağa ve diğer aşiret üyeleri, Mehmet Ekinci’nin projelerini dikkatle dinlediler ve partilerine verdikleri destek konusunda kararlı olduklarını ifade ettiler. Ayrıca, Ekinci’nin liderlik vasıflarına ve belediyecilik deneyimine duydukları güveni dile getirdiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Kuş: Hayal Satmıyoruz Diyerek Projelerini Paylaşıyor

Seçim çalışmalarına bitmeyen enerjisiyle devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, gece gündüz demeden Eyyübiyelilerle kucaklaşıyor. Mahalle toplantıları, hane ziyaretleri, seçim ofisi buluşmalarının yanında sivil toplum kuruluşları ve kırsalda da temaslarına devam eden Başkan Kuş, gittiği her yerde büyük ilgi ve destekle karşılanıyor.

Başkan Canpolat: Eğitime desteklerimiz her zaman sürecek

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla ilgili yayımladığı mesajında, öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diledi.

Bozdağan-30 operasyonunda 147 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen “Bozdoğan-30” operasyonlarında 147 örgüt üyesinin yakalandığını açıkladı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Buğday Pazarı’nda iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü.