Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketince esnaf ve sanatkarlara kullandırılan kredilere dair kararda değişiklik içeren Cumhurbaşkanı Karar’ı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Kararı ile yürürlüğe konulan Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketince esnaf ve sanatkarlara kredi kullandırılmasına dair kararın 5 inci maddesinin dördüncü fıkrasına “KOSGEB ile Dünya Bankası arasında 1/8/2023 tarihinde imzalanan Kredi Anlaşması kapsamında Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programından yararlanan esnaf ve sanatkarlar bu fıkra hükmünden istisnadır.” maddesi eklendi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Baydilli:”Vatandaşlarımızın desteği bize 31 Mart zaferini müjdeliyor”

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında vatandaş buluşmaları gerçekleştirirken, vatandaşların kendisine verdiği destek ve teveccühün 31 Mart zaferinin müjdecisi olduğunu söyledi

Başkan Canpolat’tan Haliliye’ye kalıcı eserler

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kültür ve sanat alanında Haliliye’ye yeni kalıcı eserler kazandırdı.

Doç. Dr. Aksoy: ” Yoğun Güneş Işınları Deri Kanseri Riski Oluşturabilir”

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aksoy, aşırı güneş ışınlarının deri kanseri gibi hastalıklara oluşturabilecek risk taşıdığına dikkat çekerek güneşin en dik olduğu saatlerde dikkatli olunması konusunda uyardı

Fırat Kalkanı bölgesinde 7 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 7 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.