Eyyübiye Belediyesi Halkın Yanında

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri öncesi Dergah Camii ve Balıklıgöl platosunda detaylı temizlik ve yıkama çalışmaları yapan Eyyübiye Belediyesi, bugün okutulan mevlit sonrası da camiden dağılan vatandaşlara soğuk su, şerbet ve lokum ikramı yaparak yanlarında oldu.

Milli birlik ve beraberliğimize, hürriyet ve bağımsızlığımıza yönelik son kalkışma olan FETO terör örgütüne karşı meydanlara çıkarak canlarını feda eden şehitlerimiz, Şanlıurfa Dergah Camii’nde dualarla anıldı.

Şanlıurfa Dergah Camii’nde 15 Temmuz şehitlerimiz için okutulan mevlit, hatim ve dualara binlerce Şanlıurfalı iştirak etti.  Ülkemizin emperyalist güçler tarafından işgal edilmesine zemin hazırlayacak olan 15 Temmuz ihanetinin unutulmaması amacıyla düzenlenen etkinliklerden biri olan mevlit sonrası, Eyyübiye Belediyesi tarafından vatandaşlara lokum, soğuk su ve limonata ikramında bulunuldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliklerine iştirak eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “15 Temmuz 2016’da milletimizin birlik ve bütünlüğüne kasteden hain darbe girişimine karşı canını ortaya koyan aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diyerek, şehitlerimizi ve gazilerimizi andı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Yozgat’ta deprem

Yozgat’ta 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Destekleme ödemeleri bugün hesaplara aktarılacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 4 milyar 435 milyon 821 bin TL tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

İletişim Başkanlığına Burhanettin Duran Atandı

Cumhurbaşkanı kararıyla İletişim Başkanlığı görevine Prof. Dr. Burhanettin Duran atandı. Daha önce bu görevi yürüten Fahrettin Altun ise Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Başkanlığına getirildi.

Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Dağdeviren’in Serveti dudak uçuklattı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye genel sekreteri Ferit Dağdeviren hakkında bomba iddialar ortaya atıldı.