Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre, harcamanın yüzde 98,2’sini 1 trilyon 267 milyar 924 milyon TL ile sosyal koruma yardımları oluşturdu.

Sosyal koruma yardımlarında ise en büyük harcama 567 milyar 450 milyon TL ile emekli/yaşlılara yapılan harcamalar oldu. Bunu 396 milyar 993 milyon TL ile hastalık/sağlık bakımı harcamaları izledi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Karaköprü’de yollar kilitli parke ile döşeniyor

Karaköprü’nün en hızlı büyüyen mahallesi olan Seyrantepe Mahallesinde alt yapısı tamamlanan yollarda kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor.

Suruç Ölüm Yolunda Yine Kaza: 2 Yaralı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi kara yolunda bir kez daha kaza meydana geldi. Akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazayı görenlerin hızla müdahale ettiği olayda, emniyet ve sağlık ekipleri de derhal bölgeye sevk edildi.

Irak’ın kuzeyinde 5 terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı teröristin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiği bildirdi.

Şanlıurfaspor:0 Boluspor:1

Trendyol 1.Lig’de Astor Enerji Şanlıurfaspor ligin 20’inci haftası kapanış maçında konuk ettiği Boluspor ‘a 1-0 mağlup oldu.