Mehmet Ekinci, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
31 Mart yerel seçimlerinin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizlere oy kullanacak olan hemşehrilerimizin dikkatli bir şekilde oy kullanmaları önem arz etmektedir. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin 5. sıra’da Sayın Mehmet Kasım Gülpınar yer almaktadır.
Eyyübiye Belediye Başkanlığı İçin 5. Sıra’da biz yer almaktayız. Belediye Meclis Üyesi adaylarımız için de 6. sırada yer almaktadır. Seçmenlerimiz, oy pusulasını doldururken dikkatli olmalı ve herhangi bir hata yapmamalıdır.”
Ekinci, seçmenlere oy kullanmanın önemini de hatırlattı. Ekinci, “Herkesin oyunu kullanarak demokrasiye katkıda bulunması gerektiğini” söyledi.
Yeniden Refah Partisi, Eyyübiye’de 2024 yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde etmeyi hedefliyor. Parti, bu hedef için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Haliliye Belediyesi Evde Bakım Hizmeti ile haneleri düzenli olarak temizliyor.

Haliliye Belediyesi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile haneleri düzenli olarak temizliyor.

İsrail Savunma Bakanı Gallant: “Hizbullah’a karşı çabalarımızı artırıyoruz”

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah’a karşı çabalarını artırdıklarını ve bölge sakinleri güvenli bir şekilde evlerine dönene kadar eylemlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Beyazgül, önümüzdeki 5 yılda yapacağı projeleri kamuoyuyla paylaştı

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Türkiye Yüzyılı Şanlıurfa Vizyonu’’ proje tanıtım programında yeni dönemde yapacakları projeleri kamuoyuna açıkladı.

Erzincan’daki toprak kaymasının ardından 9 işçiden haber alınamıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden sahasında meydana gelen toprak kaymasının sonucunda ilk tespitlere göre 9 maden çalışanına ulaşılamadığını açıkladı.