8. Geleneksel Urfa Galatasaraylılar Buluşması Tülmen’ de Gerçekleşti

Şanlıurfa’nın Tülmen Mahallesi’nde düzenlenen 8. Geleneksel Urfa Galatasaraylılar Buluşması büyük bir coşkuya sahne oldu.

Her yıl yoğun katılım ve samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Galatasaray marşları söylendi, katılımcılar arasında keyifli sohbetler yapıldı. Etkinlik kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi ve plaket takdimleri gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Divan Başkanı Aykutalp Derkan, etkinliğin Urfa’daki Galatasaray camiasını bir araya getiren önemli bir gelenek haline geldiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Programa ayrıca Erden Timur, Ömer Reşit Kükner ve Mustafa Karataş da katıldı. Karataş, katılımcılara çeşitli hediyeler takdim ederken Galatasaraylı olmanın bir gönül bağı olduğunu vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Göz Kapağı Düşüklüğü (Pitoz) Nedir? Nasıl Tedavi Edilir

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Öznur Aday, göz kapağı düşüklüğü (pitoz) ve göz kapağı cerrahisi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Suriye’nin kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Otuz Yedinci Gün:’Sadık Vaad 4 ‘ Operasyonu; İmha Edilen İHA Sayısı 163’e Ulaştı

Hatem Karargahı Açıkladı: Sivil Hedeflere Yönelik Saldırıların Tekrarlanması Durumunda, Misilleme Operasyonlarımızın Sonraki Aşamaları Çok Daha Yıkıcı Olacaktır.

DEVA, Gelecek ve Saadet Partilerinden Yeni Oluşum: “Yeni Yol” Kuruluyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, üç parti arasında kurulan ortak grup yapısının çalışmaları mutabakatla tamamlandı.