Katar Başbakanı Muhammed bin Abdulrahman el Sani, Doha’da düzenlediği basın toplantısında, ” Ne yazık ki bu arabuluculuğun dar siyasi çıkarlar uğruna kötüye kullanıldığını gördük” diye konuştu.

el Sani bundan kimi kastettiğini ise açıklamadı.

Mısır, ABD ve Katar, henüz ateşkes veya rehinelerin teslimiyle sonuçlanmayan müzakerelerde arabuluculuk yapıyor.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Lazzarini: “UNRWA, Gazze’deki merkezi binasının altında ne olduğunu bilmiyordu”

Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, UNRWA’nın Gazze’deki merkezi binasının altında bir tünel olduğuna dair medyadan gelen raporlar aracılığıyla haberdar edildiğini ve 12 Ekim’de Gazze Şehri’ndeki merkez binasının terk edildiğini açıkladı.

Bakan Koca: “Sigara ile hayatınızı karartmayın”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından “Orman yangınlarının birçoğu ile bazı kalp damar hastalıkları, çoğu kanser türleri, geriye dönüşsüz hasar bırakan çok sayıda hastalık aynı sebebe dayanıyor.”…

Pençe Kilit Operasyon bölgesinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı teröristin SİHA ile etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Vatandaşlar şikayetçi:”Aşırı sıcaklarda otobüs klimaları açılmıyor”

Aşırı sıcak havaların yaşandığı bu günlerde Şanlıurfa Büyükşehir Beledyesi ve özel halk otobüslerinde klimaların çalışmaması vatandaşı bezdirdi.