“Narkoçelik-12” operasyonlarında 268 şüpheli yakalandı

Bakan Yerlikaya, açıklamasında Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, il emniyet müdürlüklerince uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 41 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Narkoçelik-12” operasyonlarında 856 kilogram uyuşturucu madde ve 795 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirtti.

Operasyonlarda 268 zehir taciri ve sokak satıcısının da yakalandığı bilgisini veren Yerlikaya, 558 ekip, 1635 personel ve 44 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla Gaziantep, Nevşehir, İzmir, Mersin, İstanbul, Kayseri, Adana, Şanlıurfa, Bursa, Antalya, Osmaniye, Bitlis, Denizli, Kocaeli, Konya, Kırklareli, Edirne, Eskişehir, Van, Tekirdağ, Çorum, Ankara, Elazığ, Hatay, Muş, Samsun, Diyarbakır, Bolu, Amasya, Kars, Zonguldak, Malatya, Sakarya, Aydın, Bingöl, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Muğla, Tokat ve Karabük’te çalışma yapıldığını kaydetti.

Operasyonu gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik eden Yerlikaya, “Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa, Gençlik Politikası Belgesi Vizyon Çalıştayına Hazırlanıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Politika Belgesi Vizyon Çalıştayı, 19 Aralık 2024 Perşembe günü Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin Yemek İhalesinde Bakanlık Alarmı: Florya Yemek İçin İnceleme Talimatı

ŞANLIURFA,- SAĞLIK Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 7 ilde yemek hizmeti veren Florya Yemek Ticaret A.Ş. hakkında hazırlanan soruşturma raporunun ardından ilgili sağlık tesislerindeki yemek hizmet alımlarının tüm süreçleriyle incelenmesini istedi.

52 ilde “Narkoçelik-15” operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 52 ilde düzenlenen “Narkoçelik-15” operasyonlarında 217 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiği açıkladı.

Şanlıurfa ‘da ruhsatsız silah operasyonu

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, Hilvan, Harran, Birecik, Suruç ve Akçakale ilçelerinde 4–10 Şubat 2026 tarihleri arasında yasa dışı ve ruhsatsız silah bulunduranlara yönelik operasyon düzenledi.