Başarılı doktor Mercan Özel Metrolife Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı

Genel cerrahi alanında deneyimli olan ve özellikle kanser cerrahisinde uzmanlığı bulunan Doç. Dr. Mercan, bundan böyle Özel Metrolife Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Doç. Dr. Ümit Mercan, kanser cerrahisi, obezite cerrahisi, mide balonu ve mide botoksu gibi cerrahi dışı obezite tedavileri, acil cerrahi girişimler ile endoskopik işlemler konusunda hizmet vereceğini belirtti.
Doç. Dr. Mercan konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Kanser cerrahisi, obezite cerrahisi, obezitenin cerrahi dışı mide balonu, mide botoksu gibi tedavilerine, acil cerrahi girişimler ve endoskopik işlemlerde Özel Metrolife Hastanesinde sizlerin hizmetindeyim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ticaret Bakanlığı’ndan taşıt kaçakçılığıyla mücadele

Ticaret Bakanlığı, 2025 yılı başından itibaren, toplam değeri 1,7 milyar TL’yi aşan 434 araç hakkında kaçakçılık kapsamında adli işlem yapıldığını açıkladı.

ŞUTSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Nisan Ayı Meclis Toplantısı, ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

BM: İsrail 15 Filistinli sağlık görevlisini ve kurtarma görevlisini tek tek öldürdü

BM, aralarında en az bir Birleşmiş Milletler çalışanının da bulunduğu 15 Filistinli sağlık görevlisi ve kurtarma görevlisinin, İsrail güçleri tarafından “tek tek” öldürüldüğünü ve sekiz gün önce Güney Gazze’de toplu mezara gömüldüğünü söyledi.

DEVA Partisi ‘nde adaylık süreci başladı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, adaylık başvurularının 20 Kasım Pazartesi günü (bugün) başladığını hatırlatarak tüm Türkiye’yi, özellikle de kadınları siyaset sahnesine davet etti.