Şanlıurfa’daki Jandarma Gösterisi İptal Edildi

Şanlıurfa Valiliği, Ankara ve çevre illerde etkili olan olumsuz hava koşullarının ulaşımı aksatması nedeniyle, 11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 12 Nisan 2025 Cumartesi günü saat 14.00’te Balıklıgöl Amfi Tiyatro’da yapılması planlanan “Jandarma Merasim Birliği ve Jandarma Mehteran Birliği Gösterisi”nin iptal edildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, vatandaşların anlayışı için teşekkür edilerek, hava koşullarının etkinliklerin gerçekleştirilmesini güçleştirdiği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İsrail Beyrut’a saldırdı: En az 3 kişi yaşamını yitirdi

Beyrut’ta İsrail’in düzenlediği saldırıda en az 3 kişi hayatını kaybetti.

Karaköprü Belediyespor’dan Açıklama: “Disiplin Olayları Eski Döneme Ait”

Şanlıurfa’nın güçlü takımlarından Karaköprü Belediyespor, son günlerde gündeme gelen disiplin soruşturmalarına açıklık getirdi.

Viranşehir’den 60 ayda 60 proje

Şanlıurfa’nın 36 ilden büyük ilçesi Viranşehir, Belediye Başkanı Salih Ekinci ile 60 ayda 60 proje yaşanabilir kentler arasına girmeyi başardı.

Gallant: “Tüm İsrail vatandaşlarını güvenlik talimatlarına uymaya çağırıyorum”

İsrail Savunma Bakanı Yoav Galant, İsrail askerlerinin her noktada düşmanla savaştığını ve tüm İsrail vatandaşlarını güvenlik talimatlarına uyma çağrısında bulundu.