Altın fiyatı yükseldi

Değerli metaller piyasasında gün içinde yükseliş yönlü hareket görüldü.

Altının ons fiyatı 69,60 dolar artarak 5.173,30 seviyesine çıktı. Altındaki yükseliş yüzde 1,36 olarak kaydedildi.

Gümüş fiyatı 4,172 dolar yükselerek 88,695 seviyesine ulaştı. Gümüşteki artış oranı yüzde 4,94 oldu.

Bakır fiyatı 0,0495 dolar artarak 5,898 seviyesine yükseldi. Bakırdaki yükseliş oranı yüzde 0,85 olarak kaydedildi.

Platin fiyatı 13,10 dolar artışla 2.182,00 seviyesine yükseldi. Palladyum fiyatı ise 2,90 dolar artarak 1.694,00 seviyesine çıktı. Palladyumdaki yükseliş oranı yüzde 0,17 olarak gerçekleşti.

 
 

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ardahan ve Erzurum’un bazı ilçelerinde kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi

Ardahan ve Erzurum’un bazı ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Sudan’da baraj faciası: 60 ölü

Sudan’da, çöken Arbat Barajı nedeniyle 60 kişi hayatını kaybetti.

Burak Can Çamoğlu, Adana FK Maçında Yok

ŞANLIURFA – TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, futbolcusu Burak Can Çamoğlu’nun sakatlığı nedeniyle Adana FK karşılaşmasında oynayamayacağını duyurdu.

Şanlıurfa ‘da madde bağımlılığı koordinasyon toplantısı yapıldı

Madde Bağımlılığı ile Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi.