DSİ 15. Bölge Müdürlüğü’nden Taşkın Koruma Çalışmaları Denetimi

Devlet Su İşleri ( DSİ) 15. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürü Ali Naci Kösalı ve beraberindeki teknik heyet, Şanlıurfa’da devam eden taşkın koruma çalışmalarını yerinde inceledi.

Bölge Müdürü Kösalı, Akpıyar Mahallesi mevkiinde yürütülen “Şanlıurfa İli Sırrın Deresi Taşkın Koruma” işlerini, stadyum mevkiinde ise “Şanlıurfa İli Cavsak Deresi Taşkın Koruma” işlerini denetledi. Teknik heyet, sahada yapılan çalışmaların durumu ve ilerleme süreçleri hakkında bilgi aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Divanyolu’nda İkinci Etap Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Şanlıurfa’nın en işlek güzergâhlarından biri olan Divanyolu Caddesi’nde yürütülen yenileme çalışmalarında ikinci etap renkli asfalt çalışmaları da tamamlandı. Güzergâhta titizlikle sürdürülen çalışmaların ardından bölgede ağaçlandırma, kent mobilyaları ve çevre düzenlemeleri uygulanmaya devam ediyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: Asıl kayyum Erdoğan’dır

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, dijital platformdaki bir kanalda gündeme ilişkin açıklama yaptı.

Saraçoğlu’ndan Trollere Sert Tepki: “Batman Basını Bu Kadar Saldırmadı”

Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu, son bir haftadır kulüp yönetimi ve şahsına yönelik bazı kişilerce para karşılığı yapılan basın ve sosyal medya saldırılarına ilişkin açıklamada bulundu.

Şanlıurfa’nın Yokluğu ve Yöneticilerin Sorumsuzluğu

Şanlıurfa’nın kültür yolu festivali programına dahil edilmemesi, yöneticilerin vurdumduymazlığını ve sorumsuzluğunu gösteriyor.