MEB: Okuldaki Olay İçin Müfettiş Görevlendirildi, Eğitime 4 Gün Ara Verildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Siverek ‘teki okulda meydana gelen olaya ilişkin yaptığı açıklamada, sürecin tüm yönleriyle incelenmesi amacıyla 2 başmüfettiş ve 1 müfettişin görevlendirildiğini bildirdi.

Bakanlık açıklamasında, olayın aydınlatılması ve gerekli idari incelemelerin titizlikle yürütülmesi için görevlendirilen müfettişlerin çalışmalarına başladığı ifade edildi.

Öte yandan, olayın ardından okulda eğitime geçici olarak ara verildiği belirtilerek, öğrencilerin güvenliği ve sağlıklı bir eğitim ortamının yeniden sağlanması amacıyla eğitim-öğretime 4 gün süreyle ara verildiği kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İşçi servisi devrildi: 14 yaralı

ANKARA – Nevşehir’de kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda işçileri taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu 14 kişi yaralandı.

Şanlıurfa’da 6 yaşındaki Mustafa’nın ölümünde ihmaller zinciri

Şanlıurfa merkezde geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir trafik kazası, ailesini ve yakın çevresini derin bir üzüntüye boğdu. Araba çarpması sonucunda, hayat dolu bir çocuk olan 6 yaşındaki Mustafa İshak’ın ayak kaval kemiği kırıldı ve ne yazık ki hayatını kaybetti.

Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 21 yaralı

Afyon’da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 21 kişi yaralandı.

ŞUTSO Ekim Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Gerçekleşen Meclis Toplantısı’nda, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Zahit, Meclis Başkan Yardımcısı Bülent Aziz Bülbül, Meclis Üyeleri Serhat Gerger ve Metin Baydar gündem dışı birer konuşma gerçekleştirdi.