Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 21 yaralı

Afyon’un Çay ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 21 kişi yaralandı. Otobüsün Cumhuriyet köyü mevkiinde şarampole devrilmesi sonra olay yerine sağlık, AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan 21 yolcu kentteki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.

(MA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

 Şanlıurfa’da Bilimle İç İçe Bir Nesil Yetişiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve gençlerin bilimle iç içe olmasını sağlayan Bilim Merkezinde çocuklar hem eğleniyor hem de bilim ve teknoloji ile tanışıyor.

Başkan Gülpınar: 12 Bin Yıl Öncesinden Uzay Çağına Uzanan Bir Köprü Kurduk

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, TEKNOFEST Güneydoğu’nun Şanlıurfa’nın tanıtımı açısından büyük bir kazanım olduğunu belirterek, “12 bin yıl öncesinden, tarihin bilinen sıfır başlangıç noktasından şu anda uzay çağına doğru yol alıyoruz.

Şanlıurfa BBSK, Fenerbahçe’ye Mağlup Oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (BBSK), sahasında Fenerbahçe İstanbul Jet Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşılaştı.

Harran ‘da gündem eğitim

Vali Hasan Şıldak, her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısının 2025 yılı ilk buluşması için Harran’daydı.