Kısas-Yardımcı Grup Yolu Hizmete Açıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyübiye kırsalında yapımı tamamlanan 12 kilometrelik grup yolu, sıcak asfalt çalışmasının ardından vatandaşların hizmetine sunuldu. Kısas Mahallesi’nden başlayıp Yardımcı Mahallesi’ne kadar uzanan güzergâh; Zeynep, Çiftlik, Kurucuk, Demirler ve Apalı mahallelerini de kapsıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2026 yılı ulaşım yatırımları kapsamında kent merkeziyle birlikte kırsal mahallelerde de yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Eyyübiye ilçesinde yürütülen sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak bölgedeki ulaşım ağı güçlendirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı , mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gülpınar, belediye kaynaklarının verimli kullanılması gerektiğini belirterek, ulaşım yatırımlarına öncelik verdiklerini söyledi.

Başkan Gülpınar, “Kaynaklarımızı verimli şekilde değerlendirmek zorundayız. Bu nedenle yatırımlarımızın önemli bölümünü yol çalışmalarına ayırıyoruz. Bayram öncesinde hemşehrilerimize önemli bir hizmet sunduk. Kısas’tan başlayarak Yardımcı Mahallesi’ne ulaşan güzergâhı sıcak asfaltla buluşturduk. Yolun uzun ömürlü, kaliteli ve güvenli şekilde kullanılmasını hedefliyoruz. Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layık” ifadelerini kullandı.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlar da tamamlanan sıcak asfalt çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Gülpınar ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfasporlu futbolcular isyan etti: Verilen sözler tutulmadı

Şanlıurfasporlu futbolcular maddi sorunlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar Şanlıurfa’da

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

Akçakale Boykot Market Gelirini Gazze İçin Bağışlıyor

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde faaliyet gösteren Boykot Market, 12 Eylül Cuma günü elde edeceği tüm geliri Gazze’deki mazlum çocuklar ve aileler için bağışlayacağını duyurdu.

Ateşkesi ihlal eden İsrail Gazze’yi havadan vurdu

Gazze’ye hava saldırısı düzenlediğini açıklayan İsrail, İslami Cihad Örgütü üyelerinin saldırı hazırlığında olduğunu iddia etti.