Şanlıurfa’da Kurban Bayramı Öncesi Asayiş ve Trafik Tedbirleri Açıklandı

Şanlıurfa Valisi  Hasan Şıldak, Kurban Bayramı öncesinde alınacak güvenlik ve trafik tedbirlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa genelinde 22 Mayıs Cuma gününden itibaren yoğun trafik ve asayiş tedbirlerinin uygulanacağını belirten Şıldak, bayram süresince güvenlik birimlerinin sahada yoğun şekilde görev yapacağını ifade etti.

Açıklamaya göre, bayram boyunca günlük ortalama 80 trafik personeli ile 28 araç görev yapacak. Asayiş hizmetlerinde ise 570 personel ve 110 araç sahada bulunacak. Toplamda 2 bin 400 personel ve 583 aracın bayram süresince görev yapacağı bildirildi.

Vatandaşlara trafik kurallarına uyma çağrısında bulunan Şıldak, özellikle emniyet kemeri kullanımına dikkat edilmesi, hız sınırlarının aşılmaması ve dikkatli araç kullanılması gerektiğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Karaköprü’de Coşkulu Karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa Mitingi için alana giderken Karaköprü’de coşkuyla karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, araçtan inerek Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve vatandaşları selamlayıp sohbet etti

Viranşehir’e Anjiyo ünitesi kuruluyor

Kalp rahatsızlıklarında erken müdahale hayati önem taşıyor. Hastanede anjiyo yapılabilmesi, İlçenin sağlıkta geldiği noktayı göstermesi açısından önem taşımaktadır.

MGM: Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceğini açıkladı.

Şanlıurfa’da Yeni Yıl İçin 4 Bin 873 Personelle Asayiş Tedbiri

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yılbaşı dolayısıyla vatandaşların huzur ve güven içinde yeni yıla girmesi için il genelinde 4 bin 873 güvenlik personeliyle asayiş tedbirleri alındığını açıkladı.