Karaköprü Belediyesi Duyurdu: GAP Bulvarı’nda Trafik Akışı Değişti

ŞANLIURFA (RHA) –  Karaköprü Belediyesi, Akpıyar Mahallesi’nde GAP Bulvarı’nda devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle Balıkayağı Kavşağı’nın bir şeridi ile 4061. Sokak’ın geçici olarak araç trafiğine kapatıldığını açıkladı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolların 30 gün içinde yeniden ulaşıma açılması planlanıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla Balıkayağı Kavşağı’nın bir şeridi ile 4061. Sokak, ilgili kurumlarla koordinasyon içinde geçici olarak araç trafiğine kapatıldı. Yaya ve araç trafiğinin güvenli şekilde sürdürülebilmesi için bölgede gerekli tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.

Açıklamada, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması amacıyla yapı müteahhidi ve yapı denetim firmasıyla görüşüldüğü, inşaat sürecinin hızlandırılması konusunda gerekli bilgilendirmelerin yapıldığı ifade edildi.

Planlamaya göre, bölgede 10 gün içerisinde çevre perde betonunun dökülmesi, 30 gün içerisinde ise Balıkayağı Kavşağı’nın kapalı şeridi ile 4061. Sokak’ın yeniden araç trafiğine açılması hedefleniyor.

Karaköprü Belediyesi, sürücülerden trafik işaret ve yönlendirmelerine uymalarını, ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşamamaları için alternatif güzergâhları tercih etmelerini istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da Kaçakçılık Operasyonları: Binlerce Sigara ve Kaçak Tütün Ele Geçirildi

Şanlıurfa’da jandarma ekiplerince tütün ve alkol kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda, 13 bin 170 adet gümrük kaçağı sigara ile çeşitli kaçak ürünler ele geçirildi. Operasyonlarda 43 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Siyasiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü kutladı

Siyasiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Canpolat:”Kadınlara pozitif ayrımcılık projelerimiz devam ediyor”

Haliliye Belediyesi bünyesindeki Milletevleri ve Hanımlar Konağı ile kadınlara pozitif ayrımcılık sağlandığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kurslar ile bir yandan kadınların meslek öğrendiğini, çocuklarının ise kreş hizmetiyle geleceğe hazırlandıklarını ifade etti.

TRT Kürdi ‘’Benim Şehrim’’ Ekibi Şanlıurfa’da

Yeni yayın döneminde farklı şehirlerde Belediye çalışmalarını ele alan TRT İç Yapımlar Daire Başkanlığı ‘’Benim Şehrim’’ adlı Belgesel çekimleri için ilk olarak Şanlıurfa’yı tercih etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kent genelinde sürdürdüğü çalışmaları konu alan Belgesel Eylül ayında TRT Kürdi’de yayınlanacak.