Eyyübiye’de “Sahne Senin” Etkinlikleri Başladı: Millet Bahçesi Yaz Boyunca Sanatla Buluşacak

Eyyübiye Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kuş, millet bahçesinin Türkiye’ de amacına en uygun kullanılan örnek alanlardan biri olduğunu belirtti.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde vatandaşların yaz akşamlarını kültür ve sanat etkinlikleriyle değerlendirebilmesi amacıyla hayata geçirilen “Sahne Senin” programı başladı. Eyyübiye Belediyesi tarafından Eyyübiye Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinliğin ilk konuğu yerel sanatçı Favvaz El Ali oldu.

Programın açılışında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Millet Bahçesi’nin ilçeye kazandırılan önemli projelerden biri olduğunu belirterek, alanın vatandaşlar tarafından yoğun şekilde kullanıldığını söyledi.

Kuş, “Belki de Türkiye’ de amacına en uygun kullanılan en güzel millet bahçesi burasıdır. Bu alanı hep birlikte koruyacak, yeni projelerle daha da geliştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Kuş: “Sahne Eyyübiyeli vatandaşlarımızın”
“Sahne Senin” projesiyle yetenekli vatandaşlara kendilerini gösterme fırsatı sunacaklarını belirten Başkan Kuş, halktan gelecek başvurular doğrultusunda millet sahnesinin vatandaşların kullanımına açılacağını ifade etti.

Yaz boyunca devam edecek etkinliklerde sürpriz isimlerin de sahne alacağını açıklayan Kuş, ilerleyen aylarda gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ünlü bir sanatçının da Eyyübiye Millet Bahçesi’nde konser vereceğini duyurdu.

Şarkı söylemekten şiir okumaya kadar herkese açık
Eyyübiye Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Sahne Senin” programına, şarkı söylemek, enstrüman çalmak, şiir okumak veya farklı sahne performanslarını sergilemek isteyen herkes başvurabilecek.

Her pazar akşamı düzenlenecek etkinliklerde sahne almak isteyen vatandaşlar, Eyyübiye Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yaparak belirlenen takvim kapsamında performanslarını sergileyebilecek.

İlk etkinliğe yoğun katılım
Programın ilk gününde sahne alan yerel sanatçı Favvaz El Ali, seslendirdiği Türkçe ve Arapça eserlerle vatandaşlara müzik dolu bir akşam yaşattı.

Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte aileler, çocuklar ve gençler yaz akşamının keyfini çıkarırken, programa katılan vatandaşlar organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek Eyyübiye Belediyesi’ne teşekkür etti.

l

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bayram tatilinin ilk 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası meydana geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası meydana geldiğini açıkladı.

Şanlıurfa’da Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, narkotik suçlarla mücadele kapsamında aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Aşırı Sıcaklarda Alınması Gereken Önlemler

Aşırı sıcaklar çeşitli sağlık problemlerini de beraberinde getirmektedir. Sıcaklık ve nem artışına bağlı olarak vücut ısısı artmakta ve metabolizma bu yeni duruma uyum sağlamaya çalışmaktadır.

4 ilde “Bozdoğan-19” operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bozdoğan-19” operasyonlarında 4 ilde 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini açıkladı.