İsrail saldırılarında 3 Filistinli yaşamını yitirdi

İsrail’e ait insansız hava aracı (İHA) Gazze kentinin batısındaki Şati Mülteci Kampı’nda bir evin çatısını hedef aldı. Saldırıda ağır yaralanan bir gencin Şifa Hastanesi’ne kaldırıldığı ancak müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi. İsrail ordusunun Gazze kentindeki Sanayi Kavşağı yakınlarında bisiklet süren bir Filistinliyi de İHA ile hedef aldı,  saldırıda 1 Filistinli  yaşamını yitirdi bazı kişiler de yaralandı. 

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinin batısında yer alan Mevasi bölgesinde yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı çadırları hedef aldığı hava saldırısında da 1 Filistinli hayatını kaybetti.

Saldırılarda hayatını kaybedenlerin kimliklerine ilişkin ise açıklama yapılmadı.

MA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Gazze’de Şehit Olan İHH Çalışanları İçin Şanlıurfa’da Taziye Ziyareti

Gazze’de insani yardım faaliyetleri yürütürken İsrail tarafından düzenlenen saldırılarda hayatını kaybeden İHH İnsani Yardım Vakfı çalışanları Muhammed el-Mubayyid, Cemal el-Mubayyid, Ahmed Bustan, Mu’taz Receb ve İshak el-Tayf için İHH’nın Şanlıurfa Şubesi’ne taziye ziyaretleri gerçekleştirildi.

Çiftçilerin Takipteki Borçları Yüzde 22 Arttı

Geçen yıl ekim ayında çiftçilerin bankalara olan takipteki borcu 1 milyar 973 milyon lira iken, bu rakam 2 milyar 413 milyon liraya yükseldi.

Nek saldırısında sağ kurtulan Anzak askerinin mektubu tarihe ışık tutuyor

Mehmet Bayer, 06 Ağustos (Hibya) Çanakkale Kara Savaşları’nın en kanlı ve dramatik çatışmalarından biri olarak tarihe geçen 7 Ağustos 1915 tarihli Nek saldırısından (Kılıçbayır Muharebesi-Cesarettepe Taarruzu) sağ kurtulan Avustralyalı asker Lionel Simpson’ın kaleme aldığı mektup, saldırının dehşetini ve cephede yaşanan felaketi gözler önüne seriyor.

ŞUTSO Odası 24 kasım öğretmenler günü etkinliği,  ŞUTSO meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi

24 Kasım Öğretmenler  Günü Etkinliği, ŞUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirild.