Şanlıurfa’da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 2 Şüpheli Yakalandı

 Şanlıurfa’da jandarma ekiplerinin aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 kişi yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, diğerinin adli işlemleri sürüyor.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Nitelikli Suçlardan Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Yapılan Çalışmalar” kapsamında kent genelinde çalışmalarını sürdürdü.

Bu kapsamda Haliliye ilçesinde, Haliliye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 14 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirilen çalışmada, hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama” suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.D. yakalandı. Gözaltına alınan S.D., adli makamlara sevk edilmek üzere jandarmaya götürüldü.

Akçakale ilçesinde ise aynı tarihte Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada, hakkında “Dolandırıcılık” suçundan 13 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.C. yakalandı. İ.C., sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Jandarma ekiplerinin, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Harran Üniversitesi Rektöründen Başarılı Öğrencilere Tebrik

 Harran Üniversitesi, akademik ve sportif başarılarıyla dikkat çeken öğrencilerini onurlandırmaya devam ediyor. Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, farklı alanlarda önemli dereceler elde eden öğrencileri makamında kabul ederek tebrik etti.

Meteoroloji’den çığ tehlikesi uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun bazı bölgeleri için çığ tehlikesine karşı uyarıda bulundu.

Şanlıurfaspor Yönetimi: 80 Milyon TL’lik Borç Ödendi, Transfer Yasağı Kaldırıldı

ŞANLIURFA – Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, kulübün 300 milyon TL’yi aşan borç yüküyle karşı karşıya olduğunu belirterek, transfer yasağına neden olan 80 milyon TL tutarındaki borcun tamamının ödendiğini ve yasağın kaldırıldığını açıkladı.

Dereyi görmeden kimse paçaları sıvamasın

Sosyal medyanın hızlı yayılımı ve insanların fikirlerini anında değiştirme yeteneği, siyaseti daha da karmaşık hale getiriyor.