HARRAN’DA BUĞDAY TARLASI YANGINI: 50 DÖNÜM ARAZİ ZARAR GÖRDÜ

Yangın, Harran ilçesine bağlı kırsal mahallede bulunan buğday ekili alanda meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgârın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ve vatandaşların müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında yaklaşık 50 dönümlük buğday tarlası zarar görürken, hasat edilmeyi bekleyen tonlarca buğday kullanılamaz hâle geldi. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

YRP Lideri Erbakan Şanlıurfa’da

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Şanlıurfa’ya bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

 Haliliye’de Kilitli Beton Parke Döşeme Çalışmaları İle Sokaklar Yenileniyor

 Haliliye’de üstyapı hizmetleriyle mahallelerin çehresini değiştiren Fen İşleri Müdürlüğü, Bamyasuyu ve Yavuz Selim Mahallelerinde yürüttüğü kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla deforme olmuş yolları yeniden onarıyor.

Şanlıurfa MEM’den Sosyal Medya Çalıştayı

Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve bağlı tüm İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin sosyal medya temsilcilerinin katıldığı sosyal medya çalıştayı düzenlendi.

Hilvan’da Yaz Mevsimi Rahat Geçti!

Hilvan Belediyesi’nin ilaçlama ekipleri, herkese eşit hizmet ilkesiyle ilçenin bütün bölgelerinde haşere ve diğer zararlı böceklerin üreme alanlarına yönelik yoğun bir mücadele verdi.