BM: “Sağlık tesisleri hedef olmamalı ve her zaman korunmalıdır”

Birleşmiş Milletler’den (BM) yapılan açıklamayada, Gazze’deki hastanelere yakın çatışmaların, bombardımanların ve Şifa Hastanesi içindeki askeri baskınların, hastaların, sağlık personelinin ve diğer sivillerin yaşamlarını tehlikeye attığı belirtildi.

Ayrıca açıklamada “Sağlık tesisleri hedef olmamalı ve her zaman korunmalıdır” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

DEM Parti Eş Başkanlarından AKP’li eski başkan Şeref Albayrak hakkında suç duyurusu

DEM Parti Halfeti eş başkanları, eski Başkan Şeref Albayrak hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Boğulma Vakalarına Karşı GSİM’den Büyük Seferberlik: 18 Havuz Hizmete Giriyor

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte her yıl yaşanan boğulma vakalarının önüne geçmek ve gençlere güvenli yüzme alanları sağlamak amacıyla İl genelinde toplam 18 yüzme havuzunu vatandaşların hizmetine sunuyor.

Şanlıurfa’da Hapis Cezası Bulunan 3 Firari Yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı.

Basın Sözcüsü Reşit Akıl’dan Tahkim Kararına Sert Tepki:”Bu Şehir Susturulamaz”

Şanlıurfaspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen seyircisiz oynama cezasının Tahkim Kurulu tarafından onanmasına sert tepki gösterdi.