BM: “Sağlık tesisleri hedef olmamalı ve her zaman korunmalıdır”

Birleşmiş Milletler’den (BM) yapılan açıklamayada, Gazze’deki hastanelere yakın çatışmaların, bombardımanların ve Şifa Hastanesi içindeki askeri baskınların, hastaların, sağlık personelinin ve diğer sivillerin yaşamlarını tehlikeye attığı belirtildi.

Ayrıca açıklamada “Sağlık tesisleri hedef olmamalı ve her zaman korunmalıdır” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa ‘da kaza: 2’si ağır 3 yaralı

Şanlıurfa- Hilvan karayolunda meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Coşkun: Ateşkes, Soykırımın Üstünü Örtmesin!

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şanlıurfa il başkanı İbrahim Coşkun, Hamas -İsrail ateşkes antlaşmasına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada önemli uyarılarda bulundu.

DEVA Partili Esen: Türkiye’de her 100 kadının 39’u işsiz

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Elif Esen, DEM Parti’nin kadın emeği üzerine verdiği araştırma önergesi görüşmelerinde konuşma yaptı.

Başkan Özyavuz’un Karne Günü Mesajı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 2023 – 2024 eğitim – öğretim yılının sona ermesi ile yazılı bir mesaj yayınladı.