( Ömer DODANLI/RHA Ajans)

AK Parti temayül yoklaması, 26 Kasım Pazar günü yurt genelinde gerçekleştirildi. 81 ildeki başkan adaylarını belirlemek için organize edilen temayül yoklaması, binlerce üyenin katılımıyla gerçekleşti.

SONUÇLAR ERDOĞAN’A SUNULACAK

AK Parti’nin seçim öncesi gelenek haline getirdiği Temayül Yoklaması eş zamanlı olarak yurt genelinde başladı. Gerçekleştirilen yoklamayla teşkilat mensupları, tercih ettiği aday adayları lehine oy kullandı. Oylama sonucuna göre en çok oyu alan 3 isim belirlenecek. Temayülde öne çıkan isimler, AR-GE Başkanlığı’nın isim anketleri ve Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın saha verileriyle karşılaştırılıp bir rapor hazırlanacak. Hazırlanan rapor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

URFA’DA TEYAMÜL TAMAMLANDI

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından 31 Mart 2024 seçimlerine katılacak belediye başkan adaylarının belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen temayül yoklaması tamamlandı. Temayül yoklaması sonuçlarının kısa zaman içerisinde açıklanması bekleniyor.

MEVCUT BAŞKANLARIN PERFORMANSLARI DEĞERLENDİRİLİYOR

Sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilen temayül yoklamasının, adayların tespitindeki parametrelerden biri olacak. Anketler yapılıp mevcut belediye başkanlarının performansları da değerlendirilecek.

GÖZLER ARALIK 15’E ÇEVRİLDİ

Temayül yoklaması tamamlandı gözler şu anda vatandaşın görüşü de alınarak yapılacak anketlerde. Anketlerin tamamlanmasının ardından adayların netleşmesinin 15 Aralık tarihinde olacağı öngörülüyor.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

4 Mart Dünya Obezite Günü

Dünya genelinde birçok yerel etkinlik ve kampanya, Dünya Obezite Günü’nü kutlamak üzere düzenleniyor. Sağlık kuruluşları, okullar ve toplum liderleri, obezite konusunda farkındalığı artırmak için çeşitli etkinlikler düzenliyor ve bilgilendirme kampanyaları başlatıyor.

Okul açılmadan önce okul rutini oluşturulmalı

Serbest zamanların bitmediği çocuklara hissettirilmeli.

MKYK Üyesi Kasım Gülpınar AK Parti’den istifa etti

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve önceki dönem AB Uyum Komisyonu Başkanı ve eski Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, partisinden istifa etti.

Tümosan Konyaspor: 0 – Beşiktaş: 2

Beşiktaş, Süper Lig’in 7. haftasında Tümosan Konyaspor’u 2-0 mağlup etti.