Urfa sınırında yakalandı: Bakın uyuşturucuyu nereye saklamış?

Alınan bilgiye göre, Suriye’den Türkiye’ye geçmeye çalışan bir araç Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ile Ceylanpınar Gümrük Müdürlüğü ekipleri tarafından Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesindeki gümrük kapısında durduruldu.

Durdurulan ve arama yapılan araçta yedek lastiğe gizlenmiş 3 kilo 450 gram uyuşturucu hap ve 10 kilo 250 gram esrar maddesi bulundu.

Gözaltına alınan İ.K. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Şanlıurfa Çalıştayı Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye genelinde düzenlenen Din Eğitim ve Öğretim Hizmetlerinin etkin yürütülmesine yönelik çalışmaların görüşüldüğü ‘Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Şanlıurfa Çalıştayı’ gerçekleştirildi.

Saraçhane’deki Gösterilerde 6 Polis Yaralandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Saraçhane’de bu akşam gerçekleşen gösterilerde 6 polisin yaralandığını duyurdu.

Diyarbakır’da başhekime silahlı saldırı

DİYARBAKIR- Çınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halim Güler, otomobiliyle Diyarbakır’a döndüğü sırada motosikletle yaklaşan iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Şanlıurfa’da Gazze Temalı Ümmet İftarı Düzenlenecek

Şanlıurfa İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği tarafından düzenlenecek olan Geleneksel Ümmet İftarı, 23 Mart 2025 Pazar günü Balıklıgöl’de bulunan Hz. İbrahim Halillurrahman Makamı’nda gerçekleştirilecek.