Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla’ya gençlerden tam destek!

31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla’ya, gençlerin büyük teveccühü var.

Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla, 31 Mart yerel seçimleri için yürüttüğü çalışmalarına gençlerden büyük destek alıyor.

Ak Parti’nin Ceylanpınar belediye başkan adayı olarak seçmenlerin karşısına çıkan Avukat Seyyithan Atilla, her geçen gün artan bir destek dalgasıyla karşı karşıya.
Atilla, gençliğin geleceğin teminatı olduğunu belirterek, gençlerin önemine vurgu yapıyor. Bu desteklerin son örneği ise Sufra kırsal mahalle gençlerinden geldi. Gençler, bu akşam seçim bürosuna gelerek Ak Parti ailesine katılım sağladılar ve desteklerini açıkça ifade ettiler.

“Gençlik geleceğin umudu ve ümididir.” diyen Atilla, gençlerin seçimlere büyük bir coşku ve heyecanla hazırlandığını vurguluyor. 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimlerde zaferin gençlerin omuzlarında yükseleceğine inanan Atilla, gençlerin kararlılığına güveniyor.

Seyyithan Atilla’nın adaylığına gençlerin bu büyük destek gösterisi, seçim atmosferini daha da hareketlendiriyor. Ceylanpınarlı gençler, 31 Mart seçimlerine hazır olduklarını ve Ak Parti adayı Atilla’ya desteklerini açıkladılar.

Ceylanpınarlı gençlerin bu aktif katılımı ve destekleriyle, Seyyithan Atilla’nın seçim kampanyası büyük bir ivme kazanıyor. Gençlerin enerjisi ve heyecanıyla dolu olan bu süreç, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde büyük bir başarıyla sonuçlanması için umut veriyor. Atilla’nın gençlere ve gençlerin geleceğine verdiği önem, Ceylanpınar’da yeni bir dönemin müjdecisi olarak yorumlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Özel Metrolife Hastanesi’nde Genital Estetik ve Kozmetik Jinekoloji Birimi Açıldı

Özel Metrolife Hastanesi, yaptığı yenilikler ve sunduğu geniş hizmet kapasitesi ile bölgede adından sıkça söz ettiriyor. Özel Metrolife Hastanesi, şimdi de bir ilke imza atarak Genital Estetik ve Kozmetik Jinekoloji Birimi’ni hizmete sundu.

Fuar Değil, İşportacılık !

Şanlıurfa’da açılan “Yöresel Gıda Fuarı” ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi. Aslında “fuar” demek bile fazla olur buna; çünkü ortada fuar değil, adeta bir işportacılar pazarı var.

Baştan sona yolsuzluk: Ceylanpınar Belediyesi ‘de yolsuzluk, naylon fatura ve zimmet

İçişleri Bakanlığı’nın Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve eski başkan Abdullah Aksak hakkında yürüttüğü soruşturma kapsamında ortaya çıkan iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Başkan Tahir Gülebak’tan Kurban Bayramı Mesajı

Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyesi ve Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak, yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı.