AK Parti adayı Aslan Ali Bayık, İzol Aşireti’nden büyük destek aldı. Aşiret lideri Cihan İzol, tüm aşiret mensuplarıyla birlikte Bayık’ın yanında olduklarını belirtti.

AK Parti Kurucu Üyesi ve Milletvekili Zülfikar İzol ile Siverek’in eski İlçe Başkanı Cihan İzol, Bayık’ın seçim bürosunu ziyaret etti. İzol Aşireti, Başkan Adayı Aslan Ali Bayık’ın yanında olacaklarını vurguladı.

Şanlıurfa’nın Aşiretiyiz

Cihan İzol, Aslan Ali Bayık’a destek vermek amacıyla kalabalık bir kitleyle seçim bürosunu ziyaret etti. İzol, “Biz Hilvan’ın ve Siverek’in değil, Şanlıurfa’nın aşiretiyiz. Çünkü kan bağıyla bağlanmışız; amca, dayı, yeğeniz. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde, belediye başkanımızı ve meclis üyesi yeğenimiz Sabri İzol’u destekleyeceğiz.. Başarı için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Hilvan Yeni Hizmetlerle Tanışacak

AK Parti Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, seçim bürosunda bulunan binlerce kişiye seslendi. “Biz 2009’dan beri AK belediyecilikle hizmet edeceğiz. Yeni dönemde de kaldığımız yerden devam edip Hilvan’ı yeni hizmetlerle tanıştıracağız. Bu vesileyle; Cihan İzol’a ve Şanlıurfa eski milletvekilimiz Sayın Zülfikar İzol’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Vali Şıldak Milli Sporcuları Kutladı

Vali Hasan Şıldak, Türkiye dereceleri ile gündeme gelen Suruç Hokey Takımını tebrik etti.

Şanlıurfa Valisi Şıldak: Lütfen trafik kurallarına uyalım

ŞANLIURFA 13.04.2024 HİBYAŞanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bayram tatilinin sonlarına doğru yola çıkacak vatandaşların meydana gelebilecek olası kazalara karşı dikkatli olunmasını ve trafik kurallarına uyulmasını istedi.

Şanlıurfa’da sansasyonel eylem hazırlığındaki terörist yakalandı

Şanlıurfa’da eylem hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütü PKK/KCK üyesi terörist, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Karaköprü’de Çocuklar Zamanını Spor Kurslarında Değerlendiriyor

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan spor kurslarında çocuklar hem boş zamanlarını değerlendiriyor hem de spor yaparak fiziksel ve zihinsel açıdan kendilerini geliştiriyorlar