ŞANLIURFA (RHA) – Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin jandarmaya yazdığı mektuplar, güvenlik güçlerini duygulandırdı. Öğrencilerin anlamlı jesti üzerine jandarma ekipleri okulu ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.
Akçakale ilçesine bağlı Aşağıbeydaş Mahallesi’nde bulunan Aşağıbeydaş İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin jandarmaya mektup yazdığı öğrenildi. Bunun üzerine Akçakale Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı devriye ekipleri okulu ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette jandarma personeli öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Öğrencilerle sohbet eden ekipler, çocuklarla samimi anlar yaşadı.
Jandarmaya duydukları sevgi ve güveni yazdıkları mektuplarla dile getiren öğrencilerin bu anlamlı davranışının jandarma personelini mutlu ettiği belirtildi. Ziyaret sırasında öğrencilerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyulduğu ifade edildi.
Yetkililer, çocukların güvenlik güçlerine gösterdiği sevgi ve ilginin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı.

