BALIKAYAĞI KAVŞAĞINDA DİYARBAKIR – ŞANLIURFA İSTİKAMETİ DE TRAFİĞE AÇILDI

Ulaşımda çağ atlatan proje ve hizmetleri ortaya koyan kente kararlılıkla uygulayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde önemle durduğu proje ve hizmetlerden biri olan Balıkayağı Köprülü Kavşağında her iki güzergâhta da ulaşımın kesintisiz olarak verilmesi ulaşımı rahatlattı.

Şanlıurfa’da ulaşımı daha rahat hale getirmek adına yeni yollar, bulvarlar ve köprülü kavşak gibi önemli projeleri hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleri ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte başlatılan Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasında Şanlıurfa – Diyarbakır İstikametinin ardından Diyarbakır – Şanlıurfa İstikameti de trafiğe açıldı. Bölge trafiği rahatladı.

Kısa sürede bitirilmesi beklenilen projede büyük bir mesafe kaydedilirken Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmaları tamamlandığında Abide Köprülü Kavşağı Viyadüklerinden sonra Şanlıurfa’nın trafik yükünü önemli ölçüde azaltacak. Sürücülerin abide kavşağından başlayarak Balıkayağı Bulvarına kadar sinyalize olmadan hareket etmelerini sağlayacak. Böylece hem yakıttan hem de zamandan tasarruf sağlanmış olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Oyun Ve Oyuncak Müzesi Minik Misafirlerini Ağırlıyor

 Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’da bir ilk olarak kazandırılan Oyun ve Oyuncak Müzesi minik misafirlerini ağırlarken, müzeyi gezen çocuklar geçmişten bugüne oyuncakları ilgiyle inceledi

Şanlıurfa’da telefon dolandırıcılığı:3 şüpheli tutuklandı

Şanlıurfa’da telefonla dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Başkan Canpolat: Biz Sahada Arı Gibi Harıl Harıl Çalışıyoruz

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yeniden Refah Partisinden AK Parti’ye katılan vatandaşların rozetini TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ taktı. Başkan Canpolat, destek için gelen vatandaşlara teşekkür ettiğini belirterek, “Bizler teşkilatımızla vekillerimizle, başta bakanımız olmak üzere meclis üyelerimiz sahada arı gibi harıl harıl çalışıyoruz” dedi

Gazze Şeridi’nde rehin tutulan 12 Taylandlı serbest bırakıldı

Tayland Başbakanı Srettha Thavisin, Filistin İslami Direniş Örgütü’nün 12 Taylandlı rehinenin serbest bırakıldığını doğruladı.