Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda yapımı tamamlanan ve vatandaşların hizmetine sunulan “Akıllı Durak” ile vatandaşlar sıcak havalarda otobüs beklemekten kurtulmuş olacak.

 İçerisinde mini bir kütüphanenin ve okuma kitaplarının yer aldığı modern durakta otobüslerini bekleyen vatandaşlar aynı zamanda dilerlerse telefonlarını şarj edebiliyor. Otobüs gelene kadar seçtikleri kitapları klimalı ortamda okuyabiliyor.

 Sıcak bir mevsime sahip Şanlıurfa’da vatandaş odaklı çalışmalar yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde bulunan 18 Mart Caddesi üzerinde inşa ettiği Akıllı Durak ile vatandaşları yazın sıcağından ve kışın soğuğundan koruyacak modern, klimalı durağı hizmete aldı.

 Kentin kavurucu sıcaklarında klimalı ortamda kitap okuma imkânı bulduklarını ve telefonlarını şarj edebildiklerini otobüslerini serin ve güvenli bir yerde beklediklerini aktaran vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Siverek’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi

Siverek Belediyesi ve Siverek Kaymakamlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Dünya Doktorları: “Kızamıktan korunmanın tek yolu aşılama”

Son dönemde dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de artışa geçen kızamık vakaları sayısı endişeye neden oluyor. Durum, Türkiye’de kontrol altında alınmış olmasına rağmen uzmanlar yeterli tedbirler alınmazsa durumun salgına dönüşebileceğine dikkat çekiyor. Dünya Doktorları Derneği (DDD), kızamıktan…

Kasım Gülpınar’dan CHP ve İYİ Parti ‘ye ziyaret

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, siyasi arenada dikkat çeken bir adım atarak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti Şanlıurfa İl Teşkilatını ziyaret etti. Bu ziyaret, yerel seçimlere doğru stratejik bir adım olarak yorumlandı.

Başkan Ekinci,aday tanıtım toplantısına katılan Viransehirlilere teşekkür

Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Şanlıurfa’da gerekçeleştirilen aday tanıtım programına katılan Viranşehirlilere teşekkür etti.