Başkan Ekinci,aday tanıtım toplantısına katılan Viransehirlilere teşekkür

BAŞKAN EKİNCİ’DEN VİRANŞEHİR HALKINA TEŞEKKÜR

Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Şanlıurfa’da gerekçeleştirilen aday tanıtım programına katılan Viranşehirlilere teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Şanlıurfa 11 Nisan kapalı spor salonunda AK Parti Şanlıurfa ilçe Belediye Başkan adaylarını tanıttığı programa Viranşehirliler yoğun bir ilgi gösterdi.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Aday tanıtım programı ile ilgili yaptığı açıklamada; AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım programına katılmak için ilimize gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın programına katılan ve büyük coşku ortaya koyan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Viranşehirlilerin ilk günden bu yana hep yanında ve destekçisi olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha yalnız bırakmadı. Viranşehirliler olarak Dünya lideri, milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgimizi, bağlılığımızı her şartta ortaya koyuyoruz. Hemşerilerim bunu bir kez daha gösterdik. Bu sevgiye bir kez daha şahitlik ettik. Hemşerilerimin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Viranşehir yine kendisine yakışanı yaptı. Bu vesile ile AK Parti İlçe adayı olan bütün dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Durmak yok yola devam ” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Polat :”Toprağa Umut Eken Çiftçi, Borç Biçiyor!”

Artan maliyetler, plansız üretim ve yetersiz kamu desteği, Türkiye’de tarımın belini bükmeye devam ediyor.

İsrail savaş kabinesi toplantısını tamamladı

Stockholm, 15 Nisan (Hibya) – Channel 12 TV’nin haberine göre İsrail savaş kabinesi, İsrail’in İran saldırısına tepkisini tartışmak üzere planlanan toplantısını tamamladı.

Urfalı Mevsimlik tarım işçisi çocuk feci şekilde hayatını kaybetti

Şanlıurfa’dan mevsimlik tarım işinde çalışmak üzere ailesi ile birlikte Bursa’ya giden 4 yaşındaki çocuk kamyonetin altında feci şekilde can verdi.

Başkan Mehmet Kuş: Eski Cezaevi’nin Yıkımı Planlanandan Önce Tamamlanacak

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve meclis üyeleriyle birlikte, yıkım çalışmaları devam eden eski Şanlıurfa Cezaevi sahasında incelemelerde bulundu.