Abdullahiyan: “ABD ve İngiltere’nin Yemen’e yönelik askeri saldırılarını kınıyoruz”

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, ABD ve İngiltere’nin Yemen’e yönelik askeri saldırıları ile ABD’nin Irak ve Suriye’ye yönelik saldırganlığını şiddetle kınadıklarını bildirdi.

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile görüşmesinde açıkça savaşın devam etmesinin çözüm olmadığını vurguladığını belirten Abdullahiyan, “Bölgenin gazabını test etmek istemiyorsunuz. Irak, Suriye, Yemen ve Filistin’in güvenliğini bölgenin güvenliği olarak görüyoruz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Meteoroloji’den kuvvetli rüzgar ve yağış ile çığ, buzlanma ve don uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), kuvvetli rüzgar ve yağış ile çığ tehlikesi, buzlanma ve don olayı uyarısı yaptı.

Şanlıurfa’da 7 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, hakkında 7 yıl 4 ay 28 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü Karaköprü ilçesinde yakalandı.

Şanlıurfa’da otomobil ile kamyonet çarpıştı: 9 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, otomobille kamyonetin çarpışması sonu meydana gelen kazada, 9 kişi yaralandı.

Fenerbahçe, Ludogorets’e mağlup oldu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu dördüncü maçında karşılaştığı Ludogorets’e deplasmanda 2-0 mağlup oldu.