AFAD Başkanı Pehlivan’dan İdlib Valiliği’ne ziyaret

AFAD’dan yapılan açıklamaya göre, AFAD Başkanı Vali Ali Hamza Pehlivan, İdlib Valiliği’ni ziyaret etti, Vali Muhammed Abdurrahman ile bir görüşme gerçekleştirildi.

Heyetlerin katılımıyla gerçekleştirilen görüşmede, bölgedeki afet ve acil durum faaliyetleri, insani yardım çalışmaları ve ilgili çeşitli hususlarda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Görüşme sonrasında, Pehlivan, Kefer Celis, Mastumah ve Serakib yerleşim birimlerini ziyaret etti, yetkililerden, yaşanan süreçler ve son gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

MGM: Sıcaklıklar salı gününden itibaren düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 11-17 Ekim 2026 dönemine ilişkin hava tahminini paylaştı. Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının salı gününden itibaren azalarak güney ve batı kesimlerde mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor.

Şanlıurfa’da seyir halindeki tır yandı İtfaiye müdahale etti

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde meydana gelen büyük bir araç yangını, itfaiye ekiplerinin kısa süreli ve etkili müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Motosiklet denetimlerinde 2025 yılının ilk 2 ayında 326 bin 472 adet işlem yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, motosiklet denetimleriyle ilgili olarak trafik ekipleri tarafından 326 bin 472 adet işlem yapıldığını duyurdu.

Altın ve gümüşte yukarı yönlü eğilim öne çıkıyor

Ikon Menkul’ün teknik analizine göre ons altın ve ons gümüşte yukarı yönlü eğilim korunurken kritik direnç seviyeleri izleniyor.