AFAD Büyüklüğünü Duyurdu: Adana’da 4,8 Büyüklüğünde Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, merkez üssü Adana olan deprem 4,8 büyüklüğünde kaydedildi.

Kısa süreli paniğe neden olan deprem, Adana’nın yanı sıra çevre illerde de hissedildi. Depremin ardından vatandaşlar bulundukları binalardan dışarı çıktı.

AFAD ve ilgili ekiplerin deprem sonrası saha kontrollerinin sürdüğü bildirildi. İlk belirlemelere ilişkin resmi açıklamaların takip edildiği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

HÜDA PAR: Şanlıurfa’nın Anatomisi

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Şanlıurfa’nın anatomisini yorumsuz bir şekilde gözler önüne sererek, takdiri ve yorumu ise halka bıraktı.

Akçakale’de Hizmet Nerede, Belediyecilik Nerede? Öğrenciler Çamura Mahkûm!

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı Aşağı Deren Kırsal Mahallesi’nde öğrenciler, 2026 yılında hâlâ çamurlu yollarla mücadele ederek okula gidip geliyor. Yağışlı havalarda okul yolu adeta bataklığa dönüşürken, çocuklar her sabah çamur içinde yürümek zorunda kalıyor.

Şanlıurfa’da Parkomat Görevlisi Olmak İçin Yabancı Dil Şartı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi HARBEL A.Ş., şehir merkezinde otopark ve yol kenarı parklanma alanlarında görevlendirilmek üzere 30 parkomat görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Açıklanan başvuru şartlarında dikkat çeken detay ise, yabancı dil bilmenin tercih sebebi olarak öne çıkarılması oldu.

Şanlıurfa’da 90 bin öğrenci yaz Kur’an kurslarında eğitimlerini sürdürüyor

Şanlıurfa’da yaz Kur’an kursları büyük bir coşkuyla devam ediyor. 2 bini aşkın Camide yaklaşık 90 bin öğrenci eğitimlerini sürdürüyor.