AK Parti İl Başkanlığı’na Mehmet İlhami Günbegi’den ilk açıklama

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensibi ile Mehmet İlhami Günbegi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak atandı.

Günbegi, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Erdoğan’a, şahsına emanet edilen bu onurlu ve kutlu görev için şükranlarını sundu.

“Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın şahsıma duyduğu güvene layık olmak için gece gündüz durmaksızın çalışacağım. Rabbim, ülkemize, Şanlıurfamıza ve AK Partimize hayırlı ve yararlı hizmetler yapmada bizleri muvaffak eylesin. Cumhurbaşkanımıza, partimize ve Şanlıurfalı hemşehrilerimize karşı Rabbim bizi mahcup etmesin.” dedi.

Günbegi, açıklamasında ayrıca, Şanlıurfa’nın sesi olmak, AK Parti’yi Şanlıurfa’da daha da güçlendirmek, halkla daha büyük bir kucaklaşma ve buluşma sağlamak için Şanlıurfalı hemşehrilerle el ele ve gönül gönüle vererek ilk günkü aşk ve heyecanla birlikte çalışma ve birlikte yol yürüme vaktinin geldiğini vurguladı.

“Bismillâhirrahmânirrahîm. Her şey Türkiye için, her şey Şanlıurfa için, her şey AK Parti için,” ifadelerini kullanan Günbegi, bu önemli göreve layık görülmenin onurunu yaşadığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bakan Işıkhan Şanlıurfa’da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

Şanlıurfaspor,Çorum’da galibiyeti koruyamadı:1-1

Astor Enerji Şanlıurfaspor, Trendyol 1.Lig 33.Hafta maçında deplasmanda konuk olduğu Ahlatçı Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Şanlıurfa’da Otele Silahlı Saldırı: 7 Gözaltı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan beş katlı bir otele silahlı saldırı düzenlendi. Olayda yaralanan olmazken, otelde maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri biri azmettirici olmak üzere yedi kişiyi gözaltına aldı.

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli tutuklandı

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı değerlendirilen 2 şüpheli yakalandı. Aramalarda 1.468 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.