Akdeniz Belediyesi’ne kayyım atandı

İçişleri Bakanlığı, tutuklanan Akdeniz Belediye eşbaşkanlarının yerine kayyım atadı..

İçişleri Bakanlığı, belediye eşbaşkanlarının yerine kayyım atandığını duyurdu.

MECLİS ÜYELERİ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Bakanlıktan yapılan açıklamada, belediyeye Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener’in belediyeye kayyım atandığı belirtildi. Açıklamada, 3 belediye meclis üyesinin de görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Vali Şıldak’ın Kurum Denetimleri Sürüyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, gece saatlerinde gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri ile denetimlerine devam etti.

Suruç Belediyesi’nden İlçeye Hizmet Atağı

Suruç Belediyesi Eş Başkanları Ayten Kaya ve Müslüm Baran’ın öncülüğünde hem kırsal hem de merkez mahallelerde yürütülen hizmet çalışmaları aralıksız devam ediyor.

BM, Suriye’nin kuzeybatısındaki çatışmalarda ailelerin tümden öldürüldüğünü bildirdi

New York, 10 Mart (Hibya) BM, güvenlik güçleri ile Esad rejimi yanlıları arasındaki çatışmaların 2011’deki devrimin başlangıcından bu yana ülkedeki en yüksek ölüm oranına yol açmasıyla, Suriye’nin kuzeybatısında ailelerin tümden öldürüldüğüne dair “son derece rahatsız edici” olarak nitelendirdiği raporları kınadı.

CHP İl Karadağ: “19 Mayıs, Gençliğin Mücadele Ruhudur”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen “19 Mayıs Gençlik Turnuvası” ile ilgili açıklamalarda bulundu.