Ankara’nın En Prestijli Ödülü TİMBİR’e

7’nci ATİD Turizm Enleri Ödülleri’nde, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) “Yılın Medya Ödülü”ne layık görüldü

Başkent’te turizm sektörünün başarılı isimlerini buluşturan Ankara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği tarafından düzenlenen 7’nci ATİD Turizm Enleri Ödülleri’nde, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) “Yılın Medya Ödülü”ne layık görüldü.

Turizm, medya ve iş dünyasının önemli temsilcilerinin bir araya geldiği törende ödülü, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa aldı.

Dr. Basa’ya ödülü KKTC Başbakan Yardımcısı ve Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan ile ATİD Başkanı Birol Akman tarafından takdim edildi.

ATİD tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen organizasyonda, Anadolu ve Ankara turizmine katkı sunan kişi ve kurumlar ödüllendirilirken, TİMBİR’in dijital medya alanındaki çalışmaları da gecede öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, ödül töreninde yaptığı konuşmada, bu anlamlı ödülün kendileri için büyük bir gurur olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Ankara’nın turizm vizyonuna, kültürel değerlerine ve tanıtım gücüne katkı sunan böylesine önemli bir organizasyonda TİMBİR’in ödüle layık görülmesi bizler için son derece kıymetlidir. Türk İnternet Medya Birliği olarak dijital medyanın gücünü doğru, güvenilir ve etkili habercilik anlayışıyla buluşturmak için çalışıyoruz.”

Basa, TİMBİR’in yalnızca bir medya yapılanması değil, aynı zamanda Türkiye’nin dijital iletişim gücünü temsil eden önemli bir çatı kuruluş olduğunu vurgulayarak, “Bu ödül, dijital medyanın emek veren tüm temsilcilerine verilmiş bir değerin göstergesidir. Başta ATİD Başkanı Birol Akman olmak üzere bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Hamas, İsrail ile ateşkes anlaşmasını doğruladı

Hamas bu gece, Mısır’da İsrail ile dolaylı görüşmelerin ardından Gazze’deki savaşı sona erdirmek için bir anlaşma üzerinde anlaştığını doğruladı.

Ülke genelinde 159 bin 767 litre sahte alkol ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde düzenlenen “Çengel-9 ve Çengel-10” operasyonlarında 159 bin 767 litre sahte alkol ele geçirildiğini açıkladı.

Büyükşehir, Bozova Kırsalında Farklı Noktalarda Çalışıyor

 Kırsal yollarda kalite ve konforu arttırmak, vatandaşların güvenli ulaşımını sağlamak amacıyla yol yapım ve asfalt çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bozova kırsalının çehresini değiştiriyor.

Siverek’te uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.