Arıkan: Özgür Filistin’in toprağı, dünyadaki her mazlumun direniş davası olarak kalacaktır

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, “İşte meydan, işte Gazze için atan yürekler, işte Filistin sevdalıları… Bugü n Trump’ın küstah tehditlerine ve katil Netanyahu’nun işgal planlarına karşı ‘Gazze’yi teslim etmeyeceğiz!’ demek için Beyazıt Meydanı’ndaydık.” diyerek, Beyazıt Meydanı’nda düzenlenen programa katıldığını açıkladı.

Arıkan, “Bedeli ne olursa olsun, Gazze nehirden denize özgür Filistin’in toprağı, dünyadaki her mazlumun direniş davası olarak kalacaktır.” dedi.

Arıkan, programa iştirak eden medya mensuplarına, Sivil Toplum Kuruluşları’na, siyasi parti temsilcilerine, teşkilatlarına ve kalbi Filistin için atan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

 

 

 

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

HARRAN’DA YATIRIM VE HİZMET SEFERBERLİĞİ: MAHMUT ÖZYAVUZ İLE İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Tarihi ve kültürel mirasıyla dünya çapında bir öneme sahip olan Harran’da, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un göreve gelmesiyle birlikte başlatılan kalkınma hamlesi tüm hızıyla sürüyor.

Siverek’te “Sessiz Çığlık” tiyatro oyunu izleyicilerden yoğun ilgi gördü

Siverek Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Mavi Sanat Topluluğu işbirliğiyle madde bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla sahnelenen “Sessiz Çığlık” tiyatro oyunu beğeni topladı.

Karaköprü Kaymakamı Altun’dan Başkan Yavuz’a ziyaret

Karaköprü Kaymakamı Orhan Altun Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Yavuz ile görüşen Kaymakam Orhan Altun ‘Şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesinde güvenlik içinde özgür bir şekilde yaşıyoruz’ dedi.

İHA Muhabiri Muhammet Abdülkadir Esen mezarı başında anıldı

Kaza yapan araçtaki yaralılara yardım ederken kaza mahalline dalan otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı Muhabiri Muhammet Abdulkadir Esen, mezarı başında anıldı.